Produkty pro červené dámy (5)

Parmigiano Reggiano

Parmigiano Reggiano

S intenzivní, jedinečnou chutí představuje sýr Parmigiano Reggiano historii a tradici svého regionu. Vyrábíme ho s velkou vášní a pozorností k detailům na krásném svahu Reggio Emilia. Naše dvě sýrové výrobny, sýrová výrobna Colline di Selvapiana e Canossa (registrovaná pod číslem 417) a sýrová výrobna Colline del Cigarello e Canossa (registrovaná pod číslem 320), jsou srdcem a duší naší produkce, kde dodržujeme tradiční metody, abychom zajistili kvalitu a autenticitu produktu. Nabízíme také speciální výběr horského Parmigiano Reggiano, organického Parmigiano Reggiano a Parmigiano Reggiano pouze z italských krav Pezzata Rossa, čímž dále rozšiřujeme naši nabídku.
GIN MONDANO

GIN MONDANO

GIN MONDANO
Conegliano Valdobbiadene DOCG Spumante Brut

Conegliano Valdobbiadene DOCG Spumante Brut

Šumivé víno s jemným a trvalým perlením, ve kterém vynikají květinové a ovocné tóny doprovázené příjemnou kyselinkou. Zbytkový cukr 6 g/l zdůrazňuje svěžest a mineralitu tohoto Prosecca Superiore, které je vždy vyrobeno z čistých hroznů glera vybraných z našich nejmladších vinic v San Pietro di Feletto.
Prosecco Superiore DOCG Conegliano Valdobbiadene Suchý - Millesimato

Prosecco Superiore DOCG Conegliano Valdobbiadene Suchý - Millesimato

Barva: Slámově žlutá s jemnými zelenkavými odlesky Aroma: Jemné vůně, ovocné a květinové tóny připomínající zralé exotické ovoce. Chuť: Elegantní, s příjemnou jemností, která vyvažuje lehkou kyselou notu. Skladování a podávání: Láhve by měly být skladovány v chladném a suchém prostředí, daleko od světla a zdrojů tepla. Podávejte při teplotě mezi 6-8 °C. Doporučuje se spíše velká sklenice ve tvaru tulipánu. Párování: Vynikající po jídle a dokonalý doplněk k suchým pečivům, ovocným koláčům a dalším tradičním italským dezertům.
KUENTU - Rosso Riserva Doc Cannonau di Sardegna (100% hrozny Cannonau, špičková kvalita)

KUENTU - Rosso Riserva Doc Cannonau di Sardegna (100% hrozny Cannonau, špičková kvalita)

Víno vysoké kvality získané pečlivým výběrem hroznů odrůdy Cannonau, převážně pocházejících z vinic starších 40 let, pěstovaných jako keř. Po pomalé fermentaci na slupkách, která probíhá v malých ocelových nádobách po dobu přibližně 20 dní, zraje v barikových sudech z francouzského dubu po dobu 24 měsíců. Následuje zrání v lahvi ležící na boku po dobu alespoň 8 měsíců. Skvělá granátově červená barva. Vůně je impozantní. Bohatá na aroma zralého červeného a černého drobného ovoce, náznaky višně a lékořice proložené bylinkami z oblasti Středomoří, jemnými a sladkými kořeními. V chuti je příjemně hřejivé, slané a kořeněné, to vše dokonale spojené minerálním spektrem. Jeho bohatá a sametová struktura je dobře vyvážená tříslovinovou komplexností a elegantní a dlouhotrvající perzistencí. Je to víno, které se skvěle hodí k nejexkluzivnějším a nejjemnějším požitkům. Perfektní k doprovodu sýrů s velkou strukturou a chutí nebo významných masových pokrmů.